Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa i Ibiza-stil vid Palmanovastranden

Fakta Bilder

313m2 4 Sovrum i Porto Portals

I det lugna och prestigefyllda bostadsområdet Palmanova, bara 4 minuters promenad från stranden, ligger detta vackra hus i Ibiza stil, som byggdes på 60-talet och har genomgått flera reformer sedan dess. Huset är fördelat på två våningar. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum, vardagsrum, kök, matsal och två sovrum, vardera med badrum och gästtoalett. På första våningen finns ett sovrum med eget badrum och tillgång till en terrass och sovrummet med badrum och utgång till en annan terrass. I källaren finns en tvättstuga och en gästlägenhet. Detta mycket speciella hus kännetecknas av sin Medelhavsarkitektur med Ibiza-accenter. De varma Medelhavsfärgerna, de två skorstenarna, de synliga bjälkarna, verandorna och mansardtaken ger huset mer karaktär och personlighet. Den gröna trädgården med pool och chill-out-område med bar kan användas nästan året runt. Kort sagt, detta är det perfekta huset för dem som letar efter ett hem att njuta av med familjen, nära stranden, i ett av de bästa områdena på sydvästra Mallorca och bara 20 minuter från Palma.

 • Boyta

  313m2
 • Tomt

  706m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02I9CV
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 769 854,26 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: