Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa med fantastisk utsikt över Palma bukten

Fakta Bilder

427m2 6 Sovrum i Sa Coma

Denna vackra villa ligger i ett exklusivt bostadsområde nära Bunyola med en fantastisk utsikt över Palma-bukten. På husets bottenvåning finns ett vardagsrum med matsal med utgång till terrassen, ett vardagsrum med öppen spis, ett fullt utrustat kök, tvättstuga, gästtoaletter, ett sovrum med badrum med badrum och en privat terrass. På övervåningen finns ytterligare 3 sovrum med egen terrass och två badrum. Källaren har plats för 4 bilar, en studie och maskiner, en vinkällare och ett vardagsrum med fantastisk utsikt, ett stort vardagsrum / matsal på 50 m² med öppet kök och öppen spis, ett badrum, en studie av 20 m², ett stort sovrum på 30 m², terrass med direkt tillgång till poolen. Fastigheten är indelad i olika nivåer och har en utmärkt pool. Övrigt extra: centralvärme för olja, dubbelglas, automatisk bevattningssystem.

 • Boyta

  427m2
 • Tomt

  1800m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  00ABYZ
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 563 055 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: