Lavin Estates | Vacker villa med underbar havsutsikt och turistlicens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa med underbar havsutsikt och turistlicens - Sold

Fakta Bilder

376m2 6 Sovrum i Pollensa - Sold

Rymliga rum med stort ljusinsläpp, tydliga linjer och möbler av hög kvalitet är de viktigaste fördelarna i denna villa med fin havsutsikt. De olika terrasserna och balkongerna, den stora uppvärmda poolen i trädgården med blomsterbäddar och den underbara utsikten över bukten gör denna egendom till ett idealiskt fritidshus eller ett lyxbostad året runt. Faciliteterna inkluderar luftkonditionering och förinstallation för oljecentralvärme. Det finns en turistuthyrningslicens som gör att villan kan hyras ut till semesterfirare. Tack vare det mycket bra läget, bara några meter från sandstranden i Llenaire-distriktet, är mycket goda hyresintäkter praktiskt taget garanterade. På bottenvåningen finns en imponerande entré med öppen spis, ett vardagsrum med öppen spis, en separat matsal, ett kök, en tvättstuga och två dubbelrum med tillgång till terrassen och två badrum, ett av dem med eget badrum. Fyra andra sviter med balkonger och havsutsikt ligger på övervåningen. En exceptionell villa för året runt boende.

 • Boyta

  376m2
 • Tomt

  865m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02HRQ5
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: