Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert hus med fantastisk utsikt över ett glittrande Medelhav

Fakta Bilder

208m2 5 Sovrum i Alcudia

Husets exceptionella läge imponerar med sin fantastiska utsikt över det glittrande Medelhavet. Huset i två våningar är byggt med de bästa materialvalen och imponerar med sin tidlösa stil, där typiska Mallorquinska element är inbyggda. Badrummen och golven är gjorda av marmor och ger en vacker kontrast till de traditionella trätaken. En spektakulär trappa leder upp till första våningen, som erbjuder ett sovrum med eget badrum och två dubbelrum med delat badrum. På bottenvåningen finns ett extra sovrum med separat duschrum. Där återfinns också ett rymligt vardagsrum med tillgång till en stor täckt terrass, ett stort kök med en fantastisk matplats med vedspis. Huset erbjuder också ett separat gäst-del med dubbelrum och badrum. Den stora inhägnade poolen gör detta hus till ett perfekt familjehem!

 • Boyta

  208m2
 • Tomt

  8516m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00CWWC
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 107 708,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: