Lavin Estates | Vackert hus till salu i Anchorage Hill i Bendinat…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar familjevilla i eftersökta Bendinat

Fakta Bilder

Vackert hus till salu i Anchorage Hill i Bendinat Mallorca

På ett drömlikt läge i Anchorage Hills i Bendinat ligger denna vackra fastighet som fängslar med sin medelhavsstil och mallorcanska charm. Denna exklusiva villa ligger på en tomt på ca 1000 m² och erbjuder mycket avskildhet och spektakulär utsikt över bergen till havet och hela Palmabukten. Bottenvåningen har en entré, ett rymligt vardagsrum med öppen spis som ger mycket mysighet, en matsal och ytterligare ett rum för mångsidig användning. Det moderna köket från LEICHT är utrustat med apparater från Miele. Utanför finns två rymliga, skyddade terrasser, en mallorcansk uppvärmd saltvattenpool med en exceptionell storlek på 12 x 7 m, en mysig grillplats och en välskött medelhavsträdgård som omger huset med en unik atmosfär. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, två av dem med eget badrum och det ljusa, rymliga sovrummet, också med eget badrum. Alla tre badrummen på första våningen har elektrisk golvvärme. Alla fyra sovrummen har direkt tillgång till den magnifika solterrassen med en speciell utsikt över bergen och havet. Andra trevliga egenskaper är: luftkonditionering (varm och kall), ett vinskåp i köket och en vinkällare i källaren, en separat tvättstuga, ett garage med direkt tillgång till villan och en extra parkeringsplats för 2 bilar. Sandstranden i Portals Nous, byn Portals Nous och stranden i Puerto Portals ligger bara 5-10 minuters promenad bort. Denna mysiga villa är idealisk för att njuta av det underbara klimatet på ön året runt eller som semesterbostad för oförglömliga semestrar. Övertyga dig själv om detta drömlika boende under en visning!


 • Boyta

  435m2
 • Tomt

  1004m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PTPR
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: