Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert Medelhavshus med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

255m2 7 Sovrum i Alcudia

Detta traditionella hus är beläget på ett högt läge i det exklusiva bostadsområdet Bonaire och erbjuder en fantastisk utsikt över Pollensabukten och över marinan "Cocodrilo" i Formentor. Man kommer in i huset från första våningen, där det mysiga vardagsrummet / matsalen med öppen spis ligger. Därifrån och från de intilliggande terrasserna kan man också njuta av den hisnande havsutsikten. Det rymliga köket är utrustat med högsta kvalitet apparater (Miele, Gaggenau, Corian bänkskivor, etc.). Det finns också tre sovrum på denna våning, alla med eget badrum. På nedre våningen finns två oberoende studior, vardera med två sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Perfekt som gästboende. Tvättstugan och stora förråd finns också på denna nivå. Fastigheten har ett stort garage och är utrustat med centralvärme och luftkonditionering i gasen, golven i sovrummen är täckta med kakel och/eller parkettgolv. Huset totalrenoverades 2016 och erbjuder högsta kvalitet och komfort.

 • Boyta

  255m2
 • Tomt

  560m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  024JOD
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 924 350 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: