Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert renoverad lägenhet i ett historiskt område

Fakta Bilder

142m2 3 Sovrum i Palma

I det historiska distriktet Calatrava, i gamla staden Palma, hittar du denna lägenhet med sydvästlig orientering, renoverad med stor uppmärksamhet på detaljer. På bara några minuter kan du nå katedralen och havet. Fastigheten ligger på första våningen i en byggnad som endast består av tre delar och är uppdelad enligt följande: Från ingången går du in i det fullt utrustade köket och matsalen / vardagsrummet, i vilket ett vackert klassiskt fiskbens parkettgolv har lagts. Från vardagsrummet / matsalen, som också har en öppen spis, kan du komma åt en vacker glaserad balkong med utsikt över en lugn och grön innergård. Förutom vardagsrummet finns det ett annat rum som kan användas som gästrum eller kontor och som gästtoalett. Det rymliga sovrummet har också en bekväm separat sittgrupp. Det finns också ytterligare två sovrum och ett stort, elegant badrum med gröna plattor och mässingsbeslag. Det finns radiatorer, luftkonditioneringsapparater och fönster från golv till tak i både vardagsrummet och alla sovrum. De flesta av dessa föremål har behållit de ursprungliga golvplattorna, vilket betonar deras antika karaktär. Det finns också en gemensam takterrass i denna byggnad. Lägenheten har ett förråd bredvid takterrassen och ett lagringsutrymme för cyklar på bottenvåningen. Den här egenskapen är verkligen en extraordinär juvel i gamla stan, idealisk för dem som söker lugn och ro, men också vill fly stadens hektiska liv och fördjupa sig i den.

 • Boyta

  142m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02H2UU
 • Badrum

  1
 • Pris

  1 088 178,59 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: