Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert renoverat hus i hjärtat av Pollensa by

Fakta Bilder

369m2 4 Sovrum i Pollensa

Detta hus ligger i hjärtat av den vackra staden Pollensa. Fastigheten är helt oklanderlig och erbjuder all komfort, inklusive integrerad luftkonditionering, golvvärme, garage, terrasser, pooler och en otrolig utsikt. På bottenvåningen återfinns huvudentrén och ett rymligt garage med toalett och luftkonditionering. Det finns två sviter på första våningen: en nyrenoverad dubbel svit och en stor huvudsvit med ett stort omklädningsrum, golvvärme och en privat terrass. På översta våningen finns ett spektakulärt vardagsrum med tillgång till en romantisk terrass, ett modernt, fullt utrustat kök, ytterligare två dubbelrum, ett av dem med ett privat badrum, samt ett separat badrum och en annan trevlig terrass. På taket hittar man en hisnande terrass med en bassäng och en hisnande 360 ° utsikt över taken från Pollensa till Puig de Maria. Det är ett trevligt, välskött hus på en mycket välkänd adress!

 • Boyta

  369m2
 • Tomt

  127m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02IHBU
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 691 657,91 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: