Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert renoverat Mallorquinskt stenfasad hus

Fakta Bilder

404m2 7 Sovrum i Santa Maria del Cami

Detta nyrenoverade Mallorquinska lanthus ligger nära Santa Maria centrum, i ett lugnt område med enkel åtkomst. Det omfattar totalt sju sovrum och fyra badrum plus en gästtoalett, fördelad på två våningar, ett stort kök med matsal och ett stort vardagsrum med öppen spis och utsikt över trädgården och poolen. Det finns också ett sommarkök bredvid poolen och ett litet butikshus. Fastigheten har ursprungliga plattor samt träbjälkar och stenväggar. Den har golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på första våningen samt luftkonditionering, ett garage och ett stort tvättstuga.

 • Boyta

  404m2
 • Tomt

  4669m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02DAP5
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 566 871,63 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: