Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert restaurerad Finca från 17-1800 talet med egen väderkvarn

Fakta Bilder

270m2 4 Sovrum i Campanet

Detta är ett mycket speciellt tillfälle, en historisk Finca från 17-1800 talet, som restaurerades på 1990-talet av dagens ägare med stor vikt på detaljer. Både Fincan, som ligger i utkanten av den lilla byn Campanet, och även den skyddade kvarnen som tillhör fastigheten är unik. Över tre våningar erbjuder detta vackra hus i traditionell stil totalt 4 sovrum och 3 badrum. På bottenvåningen återfinns ett sovrum, ett rymligt kök, ett badrum och ett bekvämt vardagsrum med öppen spis och tillgång till de övertäckta terrasserna, som erbjuder en fantastisk utsikt över landskapet, från bergen till havet. På första våningen finns 3 sovrum och ett badrum. Källaren erbjuder direkt tillgång till en vacker trädgård med en 12m x 6m stor pool. På denna våning finns ytterligare ett kök med en stor matplats och ytterligare ett badrum och vardagsrum. Ett garage, luftkonditionering och centralvärme slutför detta fantastiska erbjudande. En unik möjlighet att förvärva en riktig juvel på Mallorca.

 • Boyta

  270m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  01WFIZ
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 429 351,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: