Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert stenfasadhus med modern inredning och fantastisk utsikt

Fakta Bilder

600m2 6 Sovrum i Son Gual

Denna magiska egendom kombinerar perfekt den traditionella Medelhavsstilen med en vacker stenfasad på utsidan och en modern interiör som inte lämnar något övrigt att önska. Huset erbjuder ett öppet vardagsrum med öppen spis och fantastisk utsikt, ett modernt, fullt utrustat kök, gästtoalett, tvättstuga och totalt sex sovrum med privata badrum, varav fyra är i huvudhuset, inklusive en master-svit med eget bubbelbadkar. De två separata gästlägenheterna är tillgängliga både ifrån utsidan och insidan. På nedre våningen finns ytterligare ett stort vardagsrum, ett gym med bastu och en vinkällare. Utomhusområdet har en välskött trädgård med gräsmatta, en damm samt en infinity-pool. Andra funktioner: central luftkonditionering h/c, centralvärme. Denna vackra egendom ligger i omedelbar närhet av Golf Son Gual och Mallorca Puntiró golfområden.

 • Boyta

  600m2
 • Tomt

  7500m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  W02476W
 • Badrum

  8
 • Pris

  3 326 261,98 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: