Lavin Estates | 02P7LP
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker nybyggd villa i eftersökt läge

Fakta Bilder

02P7LP

Denna fantastiska nybyggda moderna medelhavsvilla har blivit färdig alldeles nyligen. Fastigheten finner du i Sol de Mallorca, ett av de mest eftertraktade bostadsområdena och lugna områdena i sydvästra Mallorca. Vackra stränder som Three Finger Bay, Cala Bella Donna eller Cala Cap Falco ligger bara några minuter från villan. Fastigheten erbjuder en mycket snygg U-form på en plan tomt. På höger sida av villan hittar vi den ljusa entrén följt av ett modernt och fullt utrustat kök med Mieles vitvaror och tillgång till poolområdet. På övervåningen finns en foajé, två sovrum som delar ett badrum och tillgång till en trevlig terrass. Härifrån finns tillgång till takterrassen som erbjuder fantastisk panoramautsikt och havsutsikt. I källaren finns ett maskinrum och ett rum förberett att byggas om till ett extra sovrum lämpligt för personalen. Den mellersta delen av villan erbjuder ett rymligt vardagsrum med gasskorsten och utsikt över poolområdet och den vackra medelhavsträdgården som omger hela fastigheten. Slutligen erbjuder den vänstra sidan av villan en separat gästlägenhet med egen tillgång som har två sovrum och två badrum en-suite. Denna fastighet erbjuder också absolut integritet vilket gör den till den perfekta fastigheten för hela året eller för dem som vill njuta av sin semester i ett fantastiskt bostadsområde. Andra extrafunktioner är: golvvärme genom värmepump, A/C varm och kall, garage för två bilar, solcellssystem och en saltvattenpool.

 • Boyta

  512m2
 • Tomt

  1695m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02P7LP
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 178 160 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: