Lavin Estates | Villa Mallorca Costa den Blanes
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker nybyggd villa i eftersökt läge

Fakta Bilder

Villa Mallorca Costa den Blanes

Denna ljusa fastighet ligger på en bostadsområde i Costa d'en Blanes och erbjuder spektakulär panoramautsikt över havet och grönska från det ögonblick du kommer in. Det är bekvämt beläget 3 minuter från hamnen i Puerto Portals, internationella skolor och bekvämligheterna i Portals Nous. På entréplanet finns en rymlig foajé och vardagsrum, en generös master suite med omklädningsrum och privat terrass, en gästsvit och ett tredje sovrum med separat badrum. Båda har tillgång till terrasser. Det finns även möjlighet att skapa ett 4:e sovrum om så önskas. Trappor leder ner till vardagsnivå där det finns ett välkomnande kök i öppen planlösning med separat tvättstuga och förvaring, matplats, öppen spis, gästtoalett och vardagsrum. Dessa områden flyter ut till poolen med havsutsikt och en matplats med täckta och icke täckta områden, perfekt för att njuta av Medelhavslivsstilen utomhus året runt. En kväll på terrassen när man ser himlen byta färg är oförglömlig! Fastigheten som säljs möblerad som sett, erbjuder h/c luftkonditionering, golvvärme och parkering för två bilar.

 • Boyta

  221m2
 • Tomt

  775m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MV1Z
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: