Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslagen lyxegendom i Fincastil med egen tennisbana och elegant poolområd

Fakta Bilder

730m2 4 Sovrum i Alaro

Den romantiska lyxvillan med separat gästflygel ligger i en grön oas omgiven av bl.a. apelsin- och citronträd i byn Alaro. Huset som är från 1600-talet och byggd i natursten som är så speciell för Mallorcastilen, har omsorgsfullt restaurerats och moderniserats under de senaste åren. Fastighetens tomtareal är 14.000 kvm, boytan ca 730 kvm, öppna och överbyggda terrasser och uteplatser är på 320 kvm, samt en 50 kvm stor swimmingpool som är inbäddad i ett vackert trädäck. Egendomen har dessutom sin egen professionella tennisbana, en förtjusande anlagd damm och inte minst en imponerande utsikt över Mallorcas landsbygd. Huvudbyggnaden består av en generös och ljus salong med öppen spis, en matsal med plats för många gäster, ett rymligt och komplett utrustad lyxigt kök, tre sovrum, samtliga med egna privata badrum en suite, kontor, gym, bastu samt en vinkällare. Gäststugan är inredd med ett stort sovrum (kan eventuell omvandlas till två mindre sovrum) och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta förtjusande hem erbjuder är golvvärme och luftkonditionering varm/kallt.

 • Boyta

  730m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104150
 • Badrum

  4
 • Pris

  9 547 625 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: