Lavin Estates | Elegant villa med havsutsikt och tropisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa med havsutsikt och tropisk trädgårdsanläggning - Sold

Fakta Bilder

400m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Detta vackra hem med strålande havsutsikt finns i Costa den Blanes. Fastigheten har ett privi-legierad läge på en tomt om ca 960 kvm, ett bebyggd område om ca 550 kvm varav boytan upptar ca 400 kvm, dessutom flertal underbara ca 150 kvm stora solterrasser, både med och utan tak, en infinity pool och allt omgiven av en tropisk trädgårdsanläggning. Tvåplanshuset innehåller i entréplan ett stort vardagsrum med matsalsdel och ett komplett utrustat kök med plats för matbord – båda rummen med utgång till den vackra utemiljön, dessutom finns en gästtoalett på detta plan. En trappa upp ligger fyra sovrum två av dessa med privata badrum en suite samt ett separat badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta trevliga hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, värme, alarm, automatiskt bevattnings-system för trädgården, elektrisk manövrerbar port samt ett garage med plats för två fordon. I omedelbar närhet ligger den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess excellenta restau-ranger, barer och lyxig shopping. Golfbanan Royal Bendinat finns också helt nära och till Palma stad tar det inte månge minuter att åka till.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2771
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: