Lavin Estates | Lyxvilla intill Medelhavet med egen båtplats och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla intill Medelhavet med egen båtplats och badplattform.

Fakta Bilder

1070m2 7 Sovrum i Puerto Andratx

Denna fantastiska först linje villa har en unik utsikt över Port Andratx och havet du kan även se Dragonera ön. Tomten är på 2000m2, och har en boyta på 1070m2 samt terrasser på ca.300m2. Villan med sin speciella arkitektur har fyra våningar, översta våningen har ett torn med drömlik utsikt över bukten, hamnen och havet, en trappa ner finns en stor solig takterrass. På entréplanet som kan användas för gäster finns ett modernt vardagsrum med bar, en separat kök med tillgång till en av de magnifika terrasserna och grillplats, på det övre planet finns fyra sovrum, alla med badrum en suite och en gästtoalett. På mitten nivån hittar du huvud sovrummet med badrum en suite samt ytligare ett sovrum med tillhörande badrum, en terrass som har tillgång till den drömlika poolen. Tvättstuga, förråd och en annan gäst WC, på lägre nivån finns det vardagsrum och matsal med separat kök, bredvid poolen finns toalett, dusch och ett omklädningsrum. Via solterrass har du direkt tillgång till havet och båthus med plats för en 24 fots segelbåt och några vattenskoter. Ytligare funktionerna i villan inkluderar luftkonditionering varm/kall, tvåglasfönster, larmsystem, videoövervakning och bevattningssystem. Till villan hör ett garage för två bilar och två parkeringsplatser.

 • Boyta

  1070m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  104289
 • Badrum

  8
 • Pris

  23 225 400 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: