Lavin Estates | Villa i golfområde i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i golfområde i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

162m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna fristående villa ligger i en av de mest populära golfresorterna i Santa Ponsa och erbjuder ett idealiskt hem - inte bara för golffanatiker. Den välskötta familjevillan har ett rymligt vardagsrum / matsal med öppen spis, ett något separerat utrustat kök och en privat trädgård. På första våningen finns totalt tre sovrum med två badrum, ett av dem med eget badrum. Dessutom imponerar detta mysiga hus med sin närhet till Santa Ponsa Country Club, som erbjuder familjer och vänner utmärkta möjligheter till fritidsaktiviteter som sport, avkoppling eller en utmärkt restaurang i en lyxig och samtidigt lugn miljö. Andra funktioner i fastigheten är: Luftkonditionering w / c, öppen spis, garage samt gemensam pool i samma komplex.
 • Boyta

  162m2
 • Tomt

  400m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  00ZACE
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: