Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i klassisk stil med spektakulär havsutsikt över Dragonera

Fakta Bilder

675m2 7 Sovrum i Andratx

Denna villa ligger på Mola-halvön med spektakulär havsutsikt ut till ön Dragonera är ett imponerande exempel på klassisk design. Den nära 800 kvm villan har en inredningen med en utomordentlig lyx med sina marmorgolv, kolumner och takglas i målat glas. Förutom ett rymligt vardagsrum och sju sovrum (alla med havsutsikt eget badrum och dressingrum) finns det en gästlägenhet, servicelägenhet, gym, bastu, dubbelgarage och många förråd. Utanför de partiellt täckta terrasserna och den fantastiska poolen garanterar maximal njutning av Medelhavsstilen på detta spektakulära läge.

 • Boyta

  675m2
 • Tomt

  2375m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02EA6J
 • Badrum

  7
 • Pris

  8 997 230,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: