Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Medelhavsstil med en fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

236m2 6 Sovrum i Costa den Blanes

Huset ligger i ett lugnt område och på ett upphöjt läge, på en återvändsgata och erbjuder en strålande vacker utsikt över havet. Ingång sker via övervåningen, där det finns 4 sovrum, 3 badrum , tvättstugan och garderober. Det stora sovrummet består av ett omklädningsrum, ett badrum en-suite med jacuzzi och har utgång till balkongen. På nedre våningen finns ett rymligt och ljust vardagsrum med matplats med öppet kök och tillgång till terrassen, ytterligare 2 sovrum och ett badrum. Luftkonditionering i hela huset för varma sommardagar. Stora terrasser för lata dagar i skuggan, ett utekök, en härlig pool och parkeringsplats för två bilar.

 • Boyta

  236m2
 • Tomt

  830m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02JWAI
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 314 065 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: