Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Medelhavsstil med fin havsutsikt och ett utmärkt läge

Fakta Bilder

404m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna villa med havsutsikt byggdes i medelhavsstil på en tomt på 1116 m². Fastigheten ligger i ett utmärkt läge söder om Nova Santa Ponsa, inte långt från den exklusiva hamnen i Port Adriano. På mer än 400 m² erbjuder huset ett vardagsrum med öppen spis och havsutsikt, liksom tillgång till terrassen och poolen, ett rymligt köksutrymme med terrass och tillgång till trädgården, tre sovrum, fyra badrum, en källare med lagringsutrymme och ett stort underjordiskt garage för upp till två bilar. Ytterligare funktioner är luftkonditionering varm / kall, flera öppna och täckta terrasser, gästtoalett, dubbelglasade fönster och en öppen spis.

 • Boyta

  404m2
 • Tomt

  1116m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JGGQ
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 352 473,85 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: