Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Medelhavsstil omgiven av en vackert anlagd trädgård

Fakta Bilder

335m2 5 Sovrum i Cas Catala

Denna villa i medelhavsstil imponerar med sitt lugna och exklusiva läge i Cas Catala och sin absoluta integritet. Från den plana trädgården, som är perfekt för barn att leka, och från den stora poolen har du en vacker utsikt över havet. Den stora verandan och den vackert anlagda trädgården med sina stora palmer inbjuder till att dröja kvar och bara koppla av. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum / matsal med utsikt över trädgården, ett öppet kök och 2 rymliga sovrum som delar badrum. På baksidan finns ett förråd och direkt tillgång till dubbelgaraget. På övervåningen finns master sovrummet med badrum en-suite, omklädningsrum och direkt tillgång till terrassen där man kan njuta av havsutsikten. På samma plan finns ytterligare två sovrum som delar badrum - från ett av sovrummen har man också en vacker havsutsikt. Den perfekta villan för att njuta av öns utmärkta klimat året runt. Ytterligare funktioner: dubbelgarage, golvvärme (olja), luftkonditionering h / c samt tvåglasfönster, inbyggda garderober etc.

 • Boyta

  335m2
 • Tomt

  870m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02KQNG
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 904 468,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: