Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant designad lyxbostad i eftertraktad område - Sold

Fakta Bilder

521m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den exklusiva egendomen ligger på gångavstånd till den exklusiva marinan i Puerto Andratx och njuter av en överväldigande panoramablick över havet. Lyxvillan helrenoverades helt nyligen med endast högkvalitativa materialval. Fastighetens tomtyta är på ca 1.720 kvm, varav boytan upptar ca 521 kvm. Det finns flera underbara terrasser både med och utan tak på sammanlagt ca 360 kvm, en fantastisk uppvärmningsbar pool, en välvårdad trädgård, ett komplett utrustat sommarkök med matplats, ett gäst-wc samt en gästlägenhet. Villans två våningsplan innehåller i entréplan: vacker ljus salong med öppen spis och utgång till terrassen mot havet, ett elegant kvalitetskök med matplats och terrassutgång samt huvudsovrum med dressingroom, badrum och terrass. En trappa ned ligger ytterligare ett generöst utformad masterbedroom med dressingroom, badrum en suite, lounge och terrass. Därutöver finns på detta plan en luftkonditionerad bodega, ett grovkök samt ytterligare tre sovrum, alla med privata badrum en suite och terrass, två av dessa har också dressingroom. Vid poolområdet ligger gästlägenheten med egen ingång och inredd med ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärm(olja), treglasfönster, ekparkett, ett gym, ångbastu, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, ett dubbelgarage och p-platser för minst tre fordon.

 • Boyta

  521m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  104262
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: