Lavin Estates | Villa i toppläge med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i toppläge med havsutsikt

Fakta Bilder

277m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Denna rymliga och mycket ljusa villa i Santa Ponsa imponerar med den speciella kombinationen av toppläge nära havet och en förstklassig och smakfull design. Renoveringsarbetena pågår och kommer att pågå fram till oktober 2022. Villan kommer att vara fullt möblerad och utrustad, därför också redo att flytta in. Fastigheten visas i en modern arkitektonisk stil med ljusa områden, med högkvalitativa material, såsom parkett- och naturstengolv, Gaggenau- och Bora-apparater i (Cocinart) designkök etc. Extra uppmärksamhet ägnades åt ett balanserat designkoncept, så att inga önskemål om komfort förblir ouppfyllda. Utomhusområdet erbjuder en vacker pool, liksom omfattande täckta och öppna terrasser - med ytterligare pergola i poolområdet - och ett stort trädgårdsområde som är lämpligt för en mängd olika utomhusaktiviteter. På första våningen finns master suite, och ett annat sovrum - som kommer att omvandlas och utrustas som ett gym -, båda med eget badrum respektive. Ytterligare tre sovrum och badrum finns på övervåningen. Härifrån kan du njuta av en vacker havsutsikt. Direkt mittemot fastigheten finns en bekväm tillgång till havet. Extra: gästtoalett, förråd, rum, golvvärme, omkopplingsbar luftkonditionering, hem- och underhållningssystem, premium etanol eldstad, bastu, dubbel carport.
 • Boyta

  277m2
 • Tomt

  1080m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02P1HW
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 990 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: