Lavin Estates | Modern och stilren villa under konstruktion
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern och stilren villa under konstruktion

Fakta Bilder

277m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna rymliga och mycket ljusa villa i Santa Ponsa imponerar med den speciella kombinationen av ett utmärkt läge nära havet och en förstklassig och smakfull design. Renoveringsarbetena pågår och kommer att pågå fram till oktober 2022. Villan kommer att vara fullt möblerad och utrustad, därför också redo att flytta in. Fastigheten framträder i en modern arkitektonisk stil med ljusa utrymmen, med användning av högkvalitativa material, såsom parkett- och naturstensgolv, Gaggenau- och Bora-apparater i designköket (Cocinart) osv. Extra uppmärksamhet har ägnats åt ett balanserat designkoncept, så att inga önskemål om komfort förblir ouppfyllda. Utomhusområdet erbjuder en vacker pool samt omfattande täckta och öppna terrasser - med ytterligare pergola i poolområdet - och ett stort trädgårdsområde som lämpar sig för en mångfald av utomhusaktiviteter. På första våningen finns det stora sovrummet och ytterligare ett sovrum - som kommer att omvandlas och utrustas till ett gym - båda med eget badrum respektive. Ytterligare tre sovrum och badrum finns på övervåningen. Härifrån kan du njuta av en vacker havsutsikt. Direkt mittemot fastigheten finns en bekväm tillgång till havet. Extras: gästtoalett, förråd, rum, golvvärme, omkopplingsbar luftkonditionering, hem- och underhållningssystem, premium etanolkamin, bastu, dubbel carport.

 • Boyta

  277m2
 • Tomt

  1080m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02P1HW
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 884 154 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: