Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk havsutsikt villa med takterrass i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

271m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna vackra villa med havsutsikt ligger i Santa Ponsa och erbjuder en unik kombination av medelhavs och modern design. Huset har renoverats under de senaste åren med stor känsla för detaljer och utrustad med material av hög kvalitet. Fastigheten har en tomt på ca. 1261m2, en boyta på cirka 271m2, flera vackra öppna och täckta terrasser och en fantastisk takterrass med utsikt över havet och bukten i Santa Ponsa. Dessutom erbjuder den magnifika uteplats en uppvärmd ca. 27m2 stor pool, medelhavsträdgård och en mysig lounge med ett fullt utrustat kök och en tillhörande bar. Boytan är uppdelat på två våningar enligt följande: På entréplanet finns ett ljust vardagsrum med öppen spis och tillgång till en täckt altan, en elegant matplats, följt av ett öppet och fullt utrustat lyxigt kök, ett sovrum med högt i tak och terrass samt ytterligare ett sovrum, ett badrum och en tvättstuga. På första våningen är denna lyxfastighet utrustad med en master svit med omklädningsrum, badrum med jacuzzi och terrass med havsutsikt. Även på denna våning finner du ett sovrum och ett badrum. Exklusiva funktioner i denna fantastiska villa inkluderar tvåglasfönster, luftkonditionering, elvärme, rörelsedetektor, larmsystem, video intercom, automatisk bevattningssystem, ett dubbelgarage med elektrisk garageport, osmos och smarta hem-system. Fastigheten ligger nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från den vackra sandstranden och den romantiska marinan Port Adriano.

 • Boyta

  271m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9098
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: