Lavin Estates | Villa med direkt tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med direkt tillgång till havet - Sold

Fakta Bilder

616m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna välskötta villa i medelhavsstil ligger i ett förstklassigt bostadsområde i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Fastigheten ligger i första havslinjen och erbjuder inte bara en drömlik utsikt över havet, halvön La Mola och naturreservatet ön Dragonera, utan också direkt tillgång till havet med en badplattform. Huset har ett rymligt vardagsrum och matplats med ett öppet och fullt utrustat kök, fyra sovrum och fem badrum. Bland de många andra tillbehören finns ett garage för fem bilar, golvvärme (olja), luftkonditionering w / c, bastu, fitness, rymliga terrasser och en swimmingpool. Hamnen i Port Andratx kan nås inom gångavstånd på några minuter. Fantastiska solnedgångar kompletterar bilden av denna perfekta semesterfastighet.
 • Boyta

  616m2
 • Tomt

  1914m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02N2QK
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: