Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med fantastisk utsikt över Bahia de Palma

Fakta Bilder

333m2 4 Sovrum i Bahia Grande

Villan ligger på en lugn gata i kustområdet Bahía Grande och renoverades 2016. Särskilt anmärkningsvärt är den magnifika utsikten över havet och Bahía de Palma. Dessutom finns vardagsrummet och köket på övervåningen så att man alltid kan njuta av havsutsikten. På nedre våningen återfinns sovrummet med omklädningsrum och badrum, ytterligare ett sovrum, med badrum en-suite samt tillgång till garage och tvättstuga. På övervåningen delar ytterligare två sovrum ett badrum, det stora köket med öppen spis och vardagsrummet. Villan är helt omgiven av en liten men lång terrass, med undantag för utsidan av köket. Det finns också en pool och en utomhusparkering. Andra funktioner i utrustningen är: luftkonditionering, laminatgolv, larmsystem, dubbelglasade fönster i aluminium.

 • Boyta

  333m2
 • Tomt

  619m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  029CV7
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 388 345,63 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: