Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • VILLA MED FANTASTISK UTSIKT ÖVER PALMABUKTEN

Fakta Bilder

341m2 3 Sovrum i Bahia Grande

Denna villa med fantastisk utsikt över Palma-bukten ligger i ett mycket lugnt område och inbjuder till att njuta av fantastiska solnedgångar från en av de två balkongerna eller från takterrassen. Villan består av tre sovrum och två badrum (ett av dem i svit), ett ljust vardagsrum med angränsande balkong och ett utrustat kök som också ansluter till balkongen. Den breda bottenvåningen som leder till utomhusområdet med pool, erbjuder mycket utrymme och kan omvandlas till ett garage. Oljecentralvärme gör att man kan njuta av huset hela året. Det är den perfekta platsen för ett par eller en liten familj. Ytterligare funktioner: dubbelglasade PVC-fönster, klinkergolv, vatten och el

 • Boyta

  341m2
 • Tomt

  655m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02ASCV
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 382 430,12 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: