Lavin Estates | Villa med havsutsikt i Cas Catala
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt i Cas Catala - Sold

Fakta Bilder

390m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Rymlig och ljus fristående villa med havsutsikt i ett mycket lugnt och bekvämt läge bara några minuter från Palma stad och marinorna i Cala Nova och Puerto Portals. Fastigheten är uppdelad i 3 våningar som är anslutna via en inre trappa och 2 hissar, vilket gör huset rullstolsanpassat. Hela huset ger en skön känsla av lugn, är mycket ljust och erbjuder havsutsikt från nästan alla vinklar. Fördelning enligt följande: På bottenvåningen finns ett garage för 3 bilar och en gästlägenhet med direkt tillgång till poolområdet och trädgården. På bottenvåningen har vi det imponerande dubbelhöga vardagsrummet med matplats, inglasad terrass med havsutsikt, ett stort öppet kök med skafferi och ett dubbelrum med badrum en suite. På övervåningen finns 2 sovrum med eget badrum, inklusive sovrummet med egen terrass; och ett kontor med toalett, som lätt kan omvandlas till ett annat sovrum om det behövs. Fastigheten har värme och luftkonditionering, även en stor pool, trädgård och en utomhusgrill. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill besöka.
 • Boyta

  390m2
 • Tomt

  1100m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02Q3SL
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: