Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa med havsutsikt i populärt område - Sold

Fakta Bilder

380m2 5 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Denna charmiga villa ligger med söderläge i Costa den Blanes. Villan har en separat gäst lägenhet och ett flertal terrasser på 100 kvm med både skugga och sol och en härlig utsikt över landskapet och havet. Fastigheten har en tomt pü 1214kvm med terrasser, en trädgård och ett underbart pool område. Villan är 380kvm och uppdelad på tre plan. På entré plan finns ett stort och öppet vardagsrum med matsal, eldstad och ett välutrustat kök, badrum och ett kontor som skulle kunna omvandlas till sovrum. Nästan alla rum på denna våningen öppnar upp till sol terrassen, trädgården och pool området. En våning upp ligger tre sovrum och ett badrum. På nedersta våningen är gäst lägenheten,med en separat ingång, ett vardagsrum, ett litet kök, ett sovrum ett badrum och en bodega. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa och bekväma hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, uppvärmning med olja, dubbla fönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett garage för tre bilar. Villan ligger nära till den populära marinan Puerto Portals och många exklusiva restauranger, barer och boutiquer. Royal Bendinat golf bana ligger endast ett par minuter bilfärd ifrån.

 • Boyta

  380m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2710
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: