Lavin Estates | Villa med havsutsikt i privilegierat läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt i privilegierat läge - Sold

Fakta Bilder

415m2 7 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna magnifika villa ligger i ett av de högsta områdena i Cas Catalá, har spektakulär havsutsikt och ett utmärkt läge. Villan byggdes med de bästa materialen och är mycket väl underhållen. När man kommer in i fastigheten kan man omedelbart uppskatta de höga taken och de stora fönstren som ger mycket ljus och storhet. Fastigheten är fördelad på tre våningar och har en hiss som passerar genom var och en av dem. Fastigheten har 6 sovrum och 6 badrum plus en separat gästlägenhet med pentry och badrum. Villan har också en vinkällare, kontor, multifunktionellt rum, garage för två bilar, jacuzzi, öppen spis och centralvärme h/c.
 • Boyta

  415m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  021MM7
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: