Lavin Estates | villa med havsutsikt ovanför Porto Portals båthamn
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med havsutsikt ovanför Porto Portals båthamn

Fakta Bilder

villa med havsutsikt ovanför Porto Portals båthamn

Villans moderna arkitektur kombinerar den klassiska Bauhaus-stilen med medelhavselement, typiska för ön. Fastigheten har ett vardagsrum/matsal i öppen planlösning med ett ljust kök och tillgång till terrassen med pool, fyra sovrum med egna badrum, samt ett gym/multifunktionsrum i källaren och ett garage för två fordon . En speciell egenskap är de två ljusbrunnarna på baksidan, som sträcker sig från källaren till övervåningen och därmed säkerställer ett optimalt ljusinfall. Ytterligare funktioner inkluderar hiss, golvvärme, luftkonditionering, automatiskt bevattningssystem i trädgården, en saltvattenpool med utomhusdusch. Med sin exceptionella design och fantastiska havsutsikt är denna villa precis rätt egendom för dem som uppskattar det unika läget i ett av de mest eftertraktade områdena på ön och en exklusiv livsstil.

Foton: Marco Richter Photography

 • Boyta

  376m2
 • Tomt

  1125m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02Q6D2
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 178 760,00 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: