Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Romantisk Lyx villa i underbart område med fantastisk pool och panorama hav

Fakta Bilder

Stor välplanerad familje villa med uthyrningslicens.

Denna charmiga och lyxiga villa är belägen på 1100m2 i Puerto Andratx och erbjuder en underbar panorama utsikt över både landskapet och havet. Denna villa har en boyta på 420m2 och är byggd på 3 nivåer. Det finns ett flertal både täckta och sol dränkta terrasser på 200m2 och ett fantastiskt pool område. På entré plan finns ett stort och öppet vardagsrum med eldstad och matsal, ett välutrustat kök med skafferi, en matsal, en gäst toalett och ett sovrum med badrum. Nästan alla rum på denna våningen öppnar upp till det underbara pool området. På nedre plan ligger två sovrum som båda har varsitt badrum. På ännu en våning ner ligger ytterligare två sovrum som dela på ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta hem erbjuder är; luft konditionering varm/kall, dubbla fönster, alarm system, automatisk trädgårdsvattning, video intercom och ett garage för tre bilar. Fastigheten ligger mycket nära den exklusiva marinan Puerto Andratx som har många populära barer och restauranger samt exklusiva boutiques för shopping. Puerto Andratx ligger enbart 20 minuters bilfärd från huvudstaden Palma.

 • Boyta

  420m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2173
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 773 615 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: