Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med havsutsikt i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

336m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med ett toppläge på kullarna runt Nova Santa Ponsa finns denna vackra och eleganta villa som helrenoverades år 2016 i en modern och tidlös stil. Villan är mycket ljus och erbjuder en enastående utsikt mot havet och det vackra mallorkinska landskapet. Byggd på en tomt om ca 809 kvm har huset en boyta på ca 336 kvm, en snygg välskött trädgård med en ca 35 kvm stor swimmingpool samt diverse öppna och taktäckte solterrasser som ger gott om plats till lek och avkoppling. Bostaden innehåller i entréplan: en stor välkomnande hall, komplett utrustat öppet kök med köksö och utgång till en mysig frukostterrass, stor och ljus salong med matsal och den soliga terrassen utanför, ett sovrum och ett gäst-wc. En trappa upp ligger masterbedroom med badrum en suite, jacuzzi och egen terrass med fantastisk utsikt över Nova Santa Ponsa och ända bort mot Palma. Dessutom finns på detta plan ytterligare två sovrum med terrass och ett badrum. I bottenvåningen ligger en dansstudio med separat ingång som kan användas till extra sovrum med badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta smycke till hus erbjuder är bla tvåglasfönster, ett dubbelgarage med elektrisk manövrerbar port, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, tvättstuga, öppen spis, grillhörna och Osmos. Från bostaden är det nära till flera fina badstränder, den lyxiga marinan Port Adriano med restauranger och shopping. Palma stad är bara 15 bilminuter bort.

 • Boyta

  336m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  9105
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: