Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fristående modern villa med fantastisk utsikt i Son Vida

Fakta Bilder

705m2 7 Sovrum i Son Vida

Denna fristående och moderna villa med söderläge ligger i Son Vida och har en underbar utsikt över medelhavs landskapen och bergen. Fastigheten har en total yta på ca. 3100m2, en boyta på ca. 705m2, flera öppna och täckta terrasser på ca. 195m2, en välskött trädgård med en täckt grillplats och en fantastisk swimmingpool. Bostadsytan är fördelat på två våningar. På entréplanet finns en rymlig hall, ett ljust vardagsrum och matsal med öppen spis, ett lyxigt och fullt utrustat kök samt en gästtoalett. Nästan alla av dessa rum har tillgång till solterrasser, poolområdet och den vackra innergården. På övre våningen finns sovrum med badrum, jacuzzi, omklädningsrum och en otrolig utsikt till landsbygden samt två stora sovrum med badrum och ett extra sovrum, som kan användas som ett kontor. Nästan alla rum har access till sol terrassen. I källaren finns en stor hälsoavdelning med gym, dusch, två toaletter, omklädningsrum och bastu. På samma våning, men med en separat ingång finns en service lägenhet med sovrum, badrum, vardagsrum och kök. En höjdpunkt med denna fastighet är ett separat gästhus med två sovrum med badrum en suite samt ett omklädningsrum, en dusch och en toalett för poolområdet. Dom exklusiva funktionerna i villan inkluderar luftkonditionering, centralvärme, golvvärme, elektrisk garageport, automatisk bevattningssystem för trädgården samt ett dubbelgarage och en hiss. Palma med sin fantastiska barer, restauranger och otaliga affärer kan nås på några minuter.

 • Boyta

  705m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  9034
 • Badrum

  8
 • Pris

  5 583 882,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: