Lavin Estates | Stilig modern villa med pool och havsutsikt i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig modern villa med pool och havsutsikt i Bonanova - Sold

Fakta Bilder

400m2 4 Sovrum i Palma - Sold

Välkommen till en modern villa med högt och fritt läge i lugna Bonanova, en omtyckt stadsdel av Palma och som erbjuder en vidsträckt utsikt mot havet, Palmabukten och bergen runtomkring. Fastighetens tomtyta är på ca 571 varav boytan upptar ca 400 kvm med flertal terrasser för både sol och skugga, swimmingpool och lättskött trädgård. Huset är ljus och luftig, har högt i tak och stora dörrpartier som leder ut till den vackra trädgården med mysiga sittplatser att vila på. I entréplan ligger vardagsrum/matsal, ett komplett utrustat kök och ett sovrum med badrum. En trappa upp finns masterbedroom med badrum och walk-in-closet, arbetsrum samt två separata sovrum som delar på ett badrum. I bottenvåningen finns det plats för att bygga en studio med egen ingång. Övriga faciliteter inkluderar centralvärme (gas), golvvärme, tvåglasfönster och ett garage med plats för två fordon. Centrala Palma med dess stora utbud av förströelse är bara några minuter bort.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7167
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: