Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exceptionell nybyggd lyxfastighet med separat gästhus och spektakulär utsik - Sold

Fakta Bilder

633m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den spektakulära egendomen med separat gästhus ligger i Puerto Andratx och erbjuder en enastående panoramavy över det öppna havet och landskapet, en uppvärmd pool, ett sommarkök med grillplats, allt omgiven av en vacker palmträdgård. Den totala markytan av fastigheten är 1 610 kvm, varav bostadsytan upptar 633 kvm, underbara terrasser både med och utan tak är ca 161 kvm tillsammans. Villans tre våningsplan omfattar i entréplan: en mycket välkomnande hall, ett ljust vardagsrum med öppen spis och direkt tillgång till solterrasser, en matsal, ett stort komplett utrustat kök också det med öppen spis, ett arbetsrum och en gästtoalett. På övervåningen finns tre sovrum, alla med sitt eget badrum en-suite. Två av sovrummen har utgång till terrassen. I bottenplan finns en personallägenhet, ett badrum, hjemmekinoanlegg, lounge, vinkällare, gästtoalett och ett antal ekonomiutrymmen. Det separata gästhuset är inredd med tre sovrum med egna badrum en-suite, allrum med pentry och direkt utgång mot terrassområdet och poolen. Övriga faciliteter av detta smakfulla och mycket påkostade hem inkluderar centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning och intercom system, rörelsedetektorer, bevattningssystem för trädgården och två garage för åtta bilar. Den vackra hamnen i Puerto Andratx med eleganta restauranger, kaféer och butiker ligger helt nära. Öns huvudstad Palma nås på ca 25 minuter med bil. Detta är en diskret “listning” enligt överenskommelse med ägaren. Vid intresse vänligen kontakta oss personligen för mer information och foton.

 • Boyta

  633m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2499
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: