Lavin Estates | Villa med spektakulär utsikt över havet och bergen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med spektakulär utsikt över havet och bergen - Sold

Fakta Bilder

212m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Beläget i det exklusiva bostadsområdet Costa d´en Blanes, ett kort avstånd från den prestigefyllda och emblematiska Puerto Portals, på en imponerande tomt med panoramautsikt över havet och bergen, ligger denna villa i medelhavsstil, som renoverades 2015. Huset är fördelat på två våningar. På första våningen finns vardagsrummet, matsalen, öppet kök, alla med tillgång till terrassen och poolområdet, som erbjuder ett sommarkök med grill och har spektakulär utsikt. På denna nivå finns också ett sovrum. På andra våningen finns 4 sovrum, alla med tillgång till en terrass eller balkong och med fantastisk utsikt över havet och bergen. Det stora sovrummet har ett eget badrum och de andra sovrummen delar det andra badrummet. Det har uppvärmning med oljeradiatorer, varm och kall luftkonditionering och ett garage för två bilar. Denna villa är för någon som letar efter ett traditionellt hus i ett privilegierat läge och framför allt för dem som älskar bra utsikt.
 • Boyta

  212m2
 • Tomt

  1150m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02R5KU
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: