Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • VILLA MED UTSIKT OCH UTHYRNINGSLICENS

Fakta Bilder

VILLA MED UTSIKT OCH UTHYRNINGSLICENS

På två våningar består detta hus av fyra sovrum och tre badrum. Det stora sovrummet har ett badrum med skiffer, ett omklädningsrum och en egen terrass med havsutsikt. Fastigheten slutfördes 2008 med högkvalitativa material, parkettgolv, marmorplattor och Iroko trädörrar och inbyggda garderober. Fastigheten har en eldstad i vardagsrummet, ett programmerbart luftkonditioneringssystem oberoende på både golv och centralvärme. Den har en söderläge täckt terrass, som kan nås från vardagsrummet och en annan stor terrass bredvid saltvattenpoolen. Det finns också ett fullt utrustat sommarkök och ett extra badrum som är tillgängliga från poolområdet. Det finns möjlighet till ett femte sovrum i källaren, där det stora garaget och maskinrummet finns.

 • Boyta

  232m2
 • Tomt

  1088m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02E4NQ
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 921 327,43 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: