Lavin Estates | NYBYGGD VILLA I NOVA SANTA PONSA
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYBYGGD VILLA I NOVA SANTA PONSA

Fakta Bilder

374m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna nybyggda villa är ett perfekt exempel på tidlös arkitektur som kombinerar rena och eleganta linjer med medelhavsinfluenser. Särskild uppmärksamhet har inte bara ägnats åt designelementen utan även åt det praktiska i vardagen, vilket skapar bekväma bostadsutrymmen som är perfekt anpassade till Medelhavets livsstil och det lokala klimatet. Flödande övergångar mellan inomhus- och utomhusområden, naturstensgolv och träarbeten av hög kvalitet skapar en avslappnad men ändå elegant stil som är visuellt tilltalande för ögat. De täckta terrasserna nära den 59 m² stora poolen gör att utomhusområdena kan användas även under de varmaste dagarna. På bottenvåningen finns ett fullt utrustat kök, ett ljust vardagsrum/matsal med tillgång till terrasserna. Ett annat vardagsrum kan också användas som sovrum eller praktiskt kontorsutrymme. På övervåningen finns en master suite med eget badrum och ytterligare tre sovrum med egna badrum vardera. I källaren finns ett garage för två fordon, ett tekniskt rum och ett multifunktionellt rum, som skulle kunna omvandlas till ett gym, en biograf eller ett spelrum. Alla nivåer i villan är bekvämt sammankopplade med en hiss. Ytterligare funktioner är: Det finns ytterligare funktioner: Golvvärme (värmepump), öppen spis (gas), luftkonditionering, BUS-system.

 • Boyta

  374m2
 • Tomt

  1138m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OSBI
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: