Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull egendom på en mer än 24.000 kvm tomt nära Ibiza stad

Fakta Bilder

678m2 8 Sovrum i Ibiza Town

Detta enastående drömboende ligger bara en några minuters biltur från Ibiza stad och erbjuder förutom en vacker utsikt över det böljande landskapet ända bort till D`alt Vila också ett lugnt och fridfullt privat läge i en kultiverad omgivning. Fastighetens gigantiska tomtmark är på cirka 24.239 kvm och förfogar över ett bebyggd område av omkring 678 kvm med härliga terrasser för både sol och skugga, en bedårande trädgårdsanläggning med stort poolområde, poolhus med dusch samt utekök med grillplats. Denna stora vackra byggnad är ljus och luftig med en takhöjd på upp till 4,5 meter i flera rum, har åtta sovrum, sju badrum samt en personalbostad. Villan är byggd med högsta standard och bästa materialval och är försedd bla med golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt ett alarmsystem. Det finns en möjlighet att bygga en tennisbana på fastigheten. Ett sådant drömboende är ytterst sällsynt att finna på Ibiza. Det lugna och ändå centrala läge – nära Ibiza stad och till flera fina badstränder samt golfbanan gör denna egendom så unik.

 • Boyta

  678m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  1240
 • Badrum

  7
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: