Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar villa med fantastisk takterrass i Costa de la Calma - Sold

Fakta Bilder

460m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna trevliga sydorienterade villan som moderniserades 2013 erbjuder en magnifik utsikt över det mallorkinska landskapet och som ligger i ett idylliskt bostadsområde nära stranden i Costa de la Calma. Fastighetens tomtmark är på ca 994 kvm varav boytan upptar ca 460 kvm och erbjuder en fantastiskt utemiljö som inbjuder till solbad och avkoppling vid poolen eller på en av de magnifika terrasserna. Dessutom finns det ett sommarkök och en grillplats i trädgården. Husets två våningsplan innehåller i bottenvåningen ett rymligt vardagsrum med matplats och integrerad kök, ett badrum och ett lekrum. Detta plan skulle kunna användas som gästvåning. På första våningen erbjuder detta charmiga hus ett kök, tvättstuga, generös salong med öppen spis och angränsande terrass, två sovrum, ett badrum samt ett kontor. Dessutom finns på detta plan master bedroom med badrum en suite. Alla rum på detta plan har tillgång till den fantastiska stora terrassen. Huset har vackra trägolv, oljeuppvärmning, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarm, automatiskt bevattningssystem för trädgården, garage för tre fordon samt två p-platser utomhus. Bostaden ligger nära Santa Ponsa med dess talrika restauranger, barer, butiker och fina badstränder.

 • Boyta

  460m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9074
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: