Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Denna familje villa är omgiven av pinjeträd och ligger i eftertraktat läge

Fakta Bilder

Denna fantastiska villa är omgiven av pinjeträd och ligger i

Denna fantastiska villa är omgiven av pinjeträd och ligger i den övre delen av bostadsområdet Cas Català. Den stora trädgården och utsikten över havet förmedlar en känsla av lugn och ro. Särskilt anmärkningsvärt är den stora poolen och vinkällaren. Dessutom har villan en rymlig konstruktion, modern utrustning för isolering och luftkonditionering. På bottenvåningen finns det rymliga vardagsrummet med öppen spis, som är förbundna med skjutdörrar, med matsalen och köket. På denna våning hittar vi också tvättstugan, en gästtoalett och ett stort garage med fyra parkeringsplatser. På översta våningen finns sovrummet med eget badrum och en privat terrass på cirka 30 m2. Dessutom ytterligare 3 sovrum och ett badrum. Huset är utrustat med larmsystem, osmossystem, vattenmjukgörare, diesel golvvärme och luftkonditionering i alla rum.

 • Boyta

  293m2
 • Tomt

  2602m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  L-02GB39
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 011 485 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: