Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med utmärkt havsutsikt

Fakta Bilder

280m2 4 Sovrum i Porto Portals

Denna minimalistiska villa med utmärkt havsutsikt har nyligen renoverats med material av högsta kvalitet och ligger ovanför den prestigefyllda marinan i Puerto Portals. Huvudhuset sträcker sig över tre våningar och erbjuder spektakulär utsikt, ett ljust vardagsrum / matsal, ett ultramodern öppet kök, tre sovrum och tre badrum, ett badrum, en gästtoalett och ett SPA-område. Det finns också en separat gästlägenhet med direkt tillgång till poolområdet, ett fullt utrustat kök och ett badrum. Andra funktioner inkluderar: luftkonditionering i h, c, golvvärme med värmepump, BUS-system, komplett värmeisolering av fastigheten, dubbelglas, osmossystem och en parkeringsplats. Ytterligare komfort för denna unika villa på ett utmärkt läge är de olika terrasserna med fantastisk utsikt, en stor saltvattenpool integrerad i den vackra Medelhavsträdgården och en avkopplande lounge.

 • Boyta

  280m2
 • Tomt

  1396m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02D65M
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 778 990,95 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: