Lavin Estates | 029YSW
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa i närheten av Porto Portals båthamn

Fakta Bilder

029YSW

Denna vackra villa i Costa d'en Blanes, som ligger centralt men samtidigt erbjuder mycket avskildhet, är mycket lätt att underhålla och har fyra sovrum och fyra badrum samt en separat gästlägenhet fördelad på två våningar. Från den övre öppna terrassen kan du njuta av solen och även en fin delvis havsutsikt. Den nedre täckta terrassen är idealisk för de varma sommardagarna. Medelhavsträdgården har ett automatiskt bevattningssystem och det finns även ett dubbelgarage. Fastigheten har luftkonditionering (h/c) och golvvärme i badrummen. Ett solsystem ger varmvatten och det är också planerat att poolen kan värmas upp av detta solsystem. Yachthamnen Puerto Portals med affärer, restauranger och två stränder samt den internationella skolan Agora ligger bara två minuter bort med bil, flera golfbanor finns i närheten. Palma ligger bara 10 minuter och flygplatsen 20 minuter med bil. Det är inte bara en perfekt semesterbostad, utan också en mycket trevlig permanent bostad.


 • Boyta

  392m2
 • Tomt

  1800m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  029YSW
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: