Lavin Estates | Villa "Talaia" med licens för semesteruthyrning
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa "Talaia" med licens för semesteruthyrning - Sold

Fakta Bilder

462m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna exklusiva villa med namnet "Talaia" ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och segelbåtshamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. "Talaia" ligger på en kulle och erbjuder en makalös havsutsikt över bukten Cala Llamp och det öppna havet. I källaren, bredvid dubbelgaraget, finns ett gästsovrum med badrum samt ett fitnessrum, maskinrum och tvättstuga. Ytterligare 4 sovrum med badrum är fördelade på ytterligare två våningar. Vardagsrummet med matsal, kök samt poolen och stora terrasser ligger på bottenvåningen. Det finns fantastisk havsutsikt från alla våningar. Huset har luftkonditionering varm / kall, golvvärme, hiss, BBQ, musiksystem och mycket mer.
 • Boyta

  462m2
 • Tomt

  1311m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02RA3U
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: