Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa vid första havslinjen med privat tillgång till playan

Fakta Bilder

500m2 7 Sovrum i Puerto Portals

Denna villa ligger i ett exceptionellt läge vid den första havslinjen i Sol de Mallorca på en stor tomt på cirka 4000 m2 med privat tillgång till en liten strand med sand och turkosvatten. Fastigheten byggdes 1986 och är i sitt ursprungliga skick. Det är därför den idealiska möjligheten för den framtida ägaren att förvandla detta till sitt drömhus. Boytan på cirka 500 m2 är fördelad på tre våningar och erbjuder många sovrum (för närvarande 7), badrum och vardagsrum. Utomhusområdet med sina stora terrasser, trädgård och pool är perfekt för inbjudna gäster eller en stor familj. Husets läge, absolut integritet och lätt och direkt tillgång till havet är en riktig lyx som bara ett fåtal fastigheter på Mallorca kan erbjuda. Det exklusiva distriktet Sol de Mallorca ligger bara 8 km från Palma och en kort bilresa från Port Adriano. Puerto Portals butiker, faciliteter och infrastruktur ligger allt inom räckhåll.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  4000m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02J3LG
 • Badrum

  5
 • Pris

  9 429 560 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: