Lavin Estates | Villa vid havet erbjuder en bekväm livsstil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa vid havet erbjuder en bekväm livsstil - Sold

Fakta Bilder

219m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna villa vid havet ligger i en säker s.k gated community i Nova Santa Ponsa. Huset ligger i söderläge och erbjuder en vacker havsutsikt. Den moderna villan är utrustad med parkettgolv av hög kvalitet, högt i tak, fönsterluckor, två sovrum, båda med badrum en-suite och inbyggda garderober, ett stort öppet kök och ett vardagsrum med matplats och öppen spis. Dessutom finns tvättstuga, garage och luftkonditionering (h / c). Bostadskomplexet har en trädgård med en gemensam pool från vilken man har en vacker utsikt över havet och ön Malgrats. Villan har också en egen trädgård med en privat pool. Utomhusområdena och villans unika läge erbjuder en idealisk miljö för att njuta av solnedgångarna i gott sällskap med utmärkta Mallorcanska viner och tapas.

 • Boyta

  219m2
 • Tomt

  254m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02MESB
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: