Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ståtlig lantställe i Finca-stil i idylliskt läge

Fakta Bilder

480m2 5 Sovrum i Puerto Andratx

Detta drömboende med separat gästhus är inbäddad i det vackra landskapet av Es Capdella och erbjuder stor integritet genom dess storlek och idylliska läge. Egendomens tomtareal är på ca 15.164 kvm, boyta ca 480 kvm med flertal sköna terrasser både med och utan tak som är på ca 120 kvm tillsammans, ett härligt poolområde, ett separat gästhus och allt är omgiven av en välvårdad trädgårdsanläggning. En pampig stenlagd uppfart leder upp till huset som har två våningsplan och innehåller i entréplan ett rymligt vardagsrum med mysig öppen spis, matsal, bibliotek, ett mycket hemtrevligt kök som är komplett utrustat och som har plats för matbord, samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot den underbara utemiljön. På övervåningen ligger tre sovrum, alla med privata badrum en suite. Det separata gästhuset är inredd med två sovrum, två badrum och ett allrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömboende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt i sovrummen, isolerglas, centralvärme, golvvärme, video intercom, ett gym, automatiskt bevattningssystem, fastbyggd grillområde samt ett garage. Dessutom finns en licens för Agroturism på egendomen.

 • Boyta

  480m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2734
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 555 700 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: