Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla på förstklassig läge med direktutgång till Medelhavet

Fakta Bilder

240m2 3 Sovrum i Costa de la Calma

Högklassigt och smakfullt boende i en underbar miljö vid havet erbjuder detta hus belägen i det lugna och mycket eftertraktade Costa de la Calma. På ett tomtområde av 1300 kvm ligger huset med en bostadsyta på 240 kvm och en gästvåning på 80 kvm. Allt omgiven av ett flertal härliga terrasser. Huset innehåller ett stort ljust sällskapsrum med matsalsplats, öppen spis och utgång till solterrass, ett komplett utrustad kök med grovkök intill, 3 sovrum med var sitt eget badrum, 1 gäst-wc och ett förråd. Dessutom finns en gästvåning som med fördel kan byggas ut till större. Huset är omgiven av en underbar exotisk trädgård med en stor pool och är utrustad med genomgående högklassiga inredningsmaterial, såsom pinjeträdsgolv, centralvärme och golvvärme. I närområdet finns restauranger, affärer och den vackra stranden i Santa Ponsa. Palma stad är 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2080
 • Badrum

  3
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: